Wanddecoratie onderscheidt een huis echt en toont de persoonlijkheid en stijl van de eigenaar. Een neutrale bank, hoewel super functioneel, kan maar zoveel over jou zeggen, maar de kleuren, thema's en stijlen van kunst en wanddecoratie die je kiest voor je ruimte geven het een persoonlijk tintje. Wanddecoratie transformeert een kamer in speciale toevluchtsoorden voor jou en je gezin. Maar wat als je een klein stukje witte muur hebt? Welke wanddecoratie past daar goed bij?

Kies voor een klein schilderij

Verander een kleine muur in een stijlvol moment door deze op te vrolijken met een schilderij. Afhankelijk van de stijl en het onderwerp van het schilderij kan je voor een moderne of antieke uitstraling gaan. Zorg voor passende verlichting die de sfeer van het kunstwerk beklemtoont en tot een blikvanger maakt.

Zet wat planten op plankjes

Hang een paar muurbeugels op en vul deze met je favoriete kamerplanten om frisse kleuren en persoonlijkheid te injecteren in een woonkamer of een thuiskantoor. Wat groen in huis of kleurrijke bloemen zorgen voor een rustgevende uitstraling in je interieur.

Hang familiefoto's op een onverwachte manier op

Op zoek naar een creatieve manier voor het opvullen van je witte muur? Koop een bak lijst en lijst je foto´s in. Hang deze vervolgens op een asymmetrische manier aan je muur. Je kan ervoor kiezen om reizen als thema te kiezen van je foto´s en deze in de vorm van een wereldkaart te hangen. Of selecteer je mooiste familiefoto´s en ga voor een unieke collagestijl.

Ga voor een passend meubel                              

Zowat elk klein stukje muur kan praktisch worden als je een kleine tafel en wat kunst toevoegt. Kies een voor een kleine ronde tafel die geschikt is voor een krappe ruimte. Het ontbreken van hoeken maakt het gemakkelijk om rond te navigeren en het zal visueel niet zo zwaar aanvoelen. Bedek de tafel met een paar kunstafdrukken om een ??mooi, functioneel moment te creëren in een verder ongebruikte ruimte.